Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát ze zelených fazolek s vlašskými ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 790 kJ /
1 384 kcal
Bílkoviny42,07 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,00 g
Tuky100,52 g
– nasycené12,97 g
– nenasycené73,94 g
–– mononenasycené11,16 g
–– polynenasycené62,78 g
––– omega 310,15 g
Vláknina53,70 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 63 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy50,85 g
– cukry32,93 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,9 kg 0,9 kg zelených fazolek Fazolky čerstvé 899.9999761581421 g
1 PL 1 PL másla Máslo kravské 10 g
1 PL 1 PL oleje z vlašských ořechů Vlašské ořechy 15 g
0,120 kg 0,120 kg vlašských ořechů Vlašské ořechy 119.99999731779099 g
1 PL 1 PL petrželové natě Petržel nať čerstvá 15 g
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.