Nutriční hodnoty (Bramboráčky s játrovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 274 kJ / 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,11 g |
Tuky | 23,12 g |
– nasycené | 6,32 g |
– nenasycené | 10,25 g |
–– mononenasycené | 7,73 g |
–– polynenasycené | 2,51 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 12,06 g |
Cholesterol | 1,75 g |
Sodík | 340 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 71,60 g |
– cukry | 8,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
7 7 velkých brambor | Brambor zimní | 350 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
hladká mouka (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
300 g 300 g kuřecích jater (nebo vepřových) | Játra kuřecí | 300 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžička 1 lžička červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
vývar na podlití | Vývar masový | |
olej | Olej řepkový | |
jíška na zahuštění (nebo mouka s vodou) | Jíška máslová |