Nutriční hodnoty (Kuře se dvěma omáčkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 238 kJ / 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,56 g |
Tuky | 3,20 g |
– nasycené | 1,27 g |
– nenasycené | 1,69 g |
–– mononenasycené | 0,61 g |
–– polynenasycené | 1,09 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 32,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 61 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,05 g |
– cukry | 29,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 lyžice oleja | ||
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 strúčiky cesnaku | Česnek čerstvý | 140 g |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
2 2 žlté papriky | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 lyžičky pretlaku | ||
štipka sušenej bazalky | Bazalka čerstvá | |
2 2 celé kuracie prsia bez kože | ||
150 ml 150 ml suchého bieleho vína | Víno bílé suché | 150 ml |
150 ml 150 ml hydinového vývaru | Vývar hovězí | 150 ml |
soľ | Sůl mořská | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 vetvička 1 vetvička tymiánu | Tymián sušený | |
2 vetvičky 2 vetvičky petržlenu |