Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře se dvěma omáčkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 238 kJ /
535 kcal
Bílkoviny15,56 g
– z toho živočišné bílkoviny1,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,56 g
Tuky3,20 g
– nasycené1,27 g
– nenasycené1,69 g
–– mononenasycené0,61 g
–– polynenasycené1,09 g
––– omega 30,05 g
Vláknina32,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 61 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy81,05 g
– cukry29,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 lyžice oleja
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 strúčiky cesnaku Česnek čerstvý 140 g
2 2 červené papriky Paprika červená čerstvá 300 g
2 2 žlté papriky Paprika bílá čerstvá
2 2 lyžičky pretlaku
štipka sušenej bazalky Bazalka čerstvá
2 2 celé kuracie prsia bez kože
150 ml 150 ml suchého bieleho vína Víno bílé suché 150 ml
150 ml 150 ml hydinového vývaru Vývar hovězí 150 ml
soľ Sůl mořská
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 vetvička 1 vetvička tymiánu Tymián sušený
2 vetvičky 2 vetvičky petržlenu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.