Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jogurtovo-tvarohové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 25

Energie8 870 kJ /
2 120 kcal
Bílkoviny57,45 g
– z toho živočišné bílkoviny49,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,70 g
Tuky124,92 g
– nasycené25,96 g
– nenasycené86,99 g
–– mononenasycené63,32 g
–– polynenasycené23,67 g
––– omega 36,58 g
Vláknina2,31 g
Cholesterol 877 mg
Sodík 657 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy190,32 g
– cukry123,95 g
––– laktóza23,17 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
7 lžic 7 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 77 g
7 lžic 7 lžic třtinového cukru (může být i krystal) Cukr třtinový 84 g
7 lžic 7 lžic oleje Olej řepkový 77 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
500 500 g tvarohu (může být z vaničky i tvrdý) Tvaroh polotučný
350 ml 350 ml bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 350 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
180 ml 180 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 180 ml
vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
může být 1 lžíce lžíce cukru Cukr bílý
cca 15 g 15 g cukru moučka na pocukrování Cukr bílý 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.