Nutriční hodnoty (Jablkovo-skořicová roláda(nízkokalorická))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 725 kJ / 1 129 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,31 g |
Tuky | 33,22 g |
– nasycené | 8,20 g |
– nenasycené | 15,35 g |
–– mononenasycené | 11,36 g |
–– polynenasycené | 3,99 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 18,33 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 153,38 g |
– cukry | 57,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vajíčka (pouze 2 žloutky) | Vejce slepičí | 280 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sody | Jedlá soda | 6 g |
2 2 kpolévkové lžíce Fruktózy | Fruktóza | |
75-80 g 75-80 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 77.5 g |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
2 2 čajové lžičky skořice | Skořice ceylonská | |
1 1 vanilkový pudink (prášek) | Puding v prášku | 40 g |
lze použít želatinu | Želatina vepřová | |
eventuelně lžíce lžíce Fruktózy | Fruktóza |