Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkovo-skořicová roláda(nízkokalorická))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 725 kJ /
1 129 kcal
Bílkoviny45,03 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,31 g
Tuky33,22 g
– nasycené8,20 g
– nenasycené15,35 g
–– mononenasycené11,36 g
–– polynenasycené3,99 g
––– omega 30,27 g
Vláknina18,33 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 2,07 g
Sůl0,84 g
Sacharidy153,38 g
– cukry57,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vajíčka (pouze 2 žloutky) Vejce slepičí 280 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sody Jedlá soda 6 g
2 2 kpolévkové lžíce Fruktózy Fruktóza
75-80 g 75-80 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 77.5 g
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
2 2 čajové lžičky skořice Skořice ceylonská
1 1 vanilkový pudink (prášek) Puding v prášku 40 g
lze použít želatinu Želatina vepřová
eventuelně lžíce lžíce Fruktózy Fruktóza

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.