Nutriční hodnoty (Tarte Tatin – Jablečný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 15 906 kJ / 3 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,40 g |
Tuky | 163,50 g |
– nasycené | 40,88 g |
– nenasycené | 113,19 g |
–– mononenasycené | 75,16 g |
–– polynenasycené | 38,03 g |
––– omega 3 | 2,88 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 341 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 514,64 g |
– cukry | 290,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
225 g 225 g hery | Margarín | 225 g |
320 g 320 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 320 g |
110 g 110 g cukru krupice | Cukr bílý | 110 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
80 g 80 g cukru krupice | Cukr bílý | 80 g |
citronová šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá |