Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tarte Tatin – Jablečný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie15 906 kJ /
3 802 kcal
Bílkoviny51,44 g
– z toho živočišné bílkoviny11,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,40 g
Tuky163,50 g
– nasycené40,88 g
– nenasycené113,19 g
–– mononenasycené75,16 g
–– polynenasycené38,03 g
––– omega 32,88 g
Vláknina33,00 g
Cholesterol 638 mg
Sodík 341 mg
Sůl0,78 g
Sacharidy514,64 g
– cukry290,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
225 g 225 g hery Margarín 225 g
320 g 320 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 320 g
110 g 110 g cukru krupice Cukr bílý 110 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
6 6 jablek Jablko čerstvé 900 g
80 g 80 g cukru krupice Cukr bílý 80 g
citronová šťáva z 1/2 citrónu Šťáva z citrónu
mletá skořice Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.