Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zlaté kuře s hořčično - medovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 760 kJ /
899 kcal
Bílkoviny6,00 g
– z toho živočišné bílkoviny5,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,71 g
Tuky65,27 g
– nasycené41,87 g
– nenasycené22,05 g
–– mononenasycené19,83 g
–– polynenasycené2,22 g
––– omega 30,31 g
Vláknina1,65 g
Cholesterol 198 mg
Sodík 3,60 g
Sůl9,03 g
Sacharidy71,01 g
– cukry64,49 g
––– laktóza5,23 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 kostka 1 kostka kuřecího bujónu rozdrcená Bujón kuřecí BIO 10 g
1 lžička 1 lžička kari koření Kari 5 g
50 ml 50 ml francouzské hořčice Hořčice dijonská
75 ml 75 ml medu Med nepasterovaný 75 g
8 ks 8 ks horních kuřecích stehen s kůží (já okrajuju zbytečně tučné kusy) Kuřecí stehenní řízky
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
125 ml 125 ml smetany (nebo Ramy Creamfine) Smetana kravská sladká 12% 125 ml
plátky plátky pomeranče Pomeranč čerstvý
čerstvé bylinky jako petržel nebo estragon Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.