Nutriční hodnoty (Zlaté kuře s hořčično - medovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 760 kJ / 899 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,71 g |
Tuky | 65,27 g |
– nasycené | 41,87 g |
– nenasycené | 22,05 g |
–– mononenasycené | 19,83 g |
–– polynenasycené | 2,22 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 1,65 g |
Cholesterol | 198 mg |
Sodík | 3,60 g |
Sůl | 9,03 g |
Sacharidy | 71,01 g |
– cukry | 64,49 g |
––– laktóza | 5,23 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 kostka 1 kostka kuřecího bujónu rozdrcená | Bujón kuřecí BIO | 10 g |
1 lžička 1 lžička kari koření | Kari | 5 g |
50 ml 50 ml francouzské hořčice | Hořčice dijonská | |
75 ml 75 ml medu | Med nepasterovaný | 75 g |
8 ks 8 ks horních kuřecích stehen s kůží (já okrajuju zbytečně tučné kusy) | Kuřecí stehenní řízky | |
1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
125 ml 125 ml smetany (nebo Ramy Creamfine) | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
plátky plátky pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
čerstvé bylinky jako petržel nebo estragon | Petržel nať čerstvá |