Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky v kapiovém sosíku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 597 kJ / 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,83 g |
Tuky | 23,35 g |
– nasycené | 1,76 g |
– nenasycené | 20,44 g |
–– mononenasycené | 14,22 g |
–– polynenasycené | 6,23 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 17,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 77 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 29,40 g |
– cukry | 24,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vykostěné kuřecí stehenní řízky | Kuřecí stehenní řízky | |
koření Zlaté kuře | Grilovací koření | |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
1 1 velká červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
hrníček hrníček kukuřice (mražené nebo sterilované) | Kukuřice sterilovaná | |
8 8 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 240 g |
cca 15 cm 15 cm pórku | Pórek čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
5 plátků 5 plátků sterilované kapie | Paprika červená sterilovaná | |
( 1 lžíce 1 lžíce nálevu z kapií) | ||
sůl | Sůl mořská | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
lžíce lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
lžíce lžíce Solamylu | Bramborový škrob |