Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky v kapiovém sosíku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 597 kJ /
382 kcal
Bílkoviny5,83 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,83 g
Tuky23,35 g
– nasycené1,76 g
– nenasycené20,44 g
–– mononenasycené14,22 g
–– polynenasycené6,23 g
––– omega 31,80 g
Vláknina17,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 77 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy29,40 g
– cukry24,32 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vykostěné kuřecí stehenní řízky Kuřecí stehenní řízky
koření Zlaté kuře Grilovací koření
sůl Sůl mořská
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká
olej na smažení Olej řepkový
1 1 velká červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
hrníček hrníček kukuřice (mražené nebo sterilované) Kukuřice sterilovaná
8 8 cherry rajčátek Rajčata cherry 240 g
cca 15 cm 15 cm pórku Pórek čerstvý
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
5 plátků 5 plátků sterilované kapie Paprika červená sterilovaná
( 1 lžíce 1 lžíce nálevu z kapií)
sůl Sůl mořská
bazalka Bazalka čerstvá
lžíce lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari
lžíce lžíce Solamylu Bramborový škrob

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.