Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka se švestkovou omáčkou a opečenými brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 997 kJ /
716 kcal
Bílkoviny10,53 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,53 g
Tuky20,08 g
– nasycené2,06 g
– nenasycené17,71 g
–– mononenasycené9,09 g
–– polynenasycené8,62 g
––– omega 30,12 g
Vláknina17,49 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 43 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy83,10 g
– cukry60,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Vepřová panenka Vepřová panenka
1/2 1/2 mrkve nebo 1 malou Mrkev čerstvá 25 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
kousek kousek petržele Petržel kořenová čerstvá
menší cibule Cibule čerstvá
2 lžíce 2 lžíce povidel Povidla 46 g
2 dcl 2 dcl červené víno Víno červené suché 200 ml
8 dkg 8 dkg sušených švestek Švestky sušené 80 g
masový vývar nebo půl kostky bujonu Vývar masový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
grilovací koření Grilovací koření
4 dkg 4 dkg mandlí loupaných nebo lupínků Mandle neloupané 40 g
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
celý pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový
Brambory Brambor zimní
olivový olej Olej olivový
tymián Tymián sušený
grilovací koření nebo koření Americké brambory Grilovací koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.