Nutriční hodnoty (Vepřová panenka se švestkovou omáčkou a opečenými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 997 kJ / 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,53 g |
Tuky | 20,08 g |
– nasycené | 2,06 g |
– nenasycené | 17,71 g |
–– mononenasycené | 9,09 g |
–– polynenasycené | 8,62 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 17,49 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 83,10 g |
– cukry | 60,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Vepřová panenka | Vepřová panenka | |
1/2 1/2 mrkve nebo 1 malou | Mrkev čerstvá | 25 g |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
kousek kousek petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
menší cibule | Cibule čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce povidel | Povidla | 46 g |
2 dcl 2 dcl červené víno | Víno červené suché | 200 ml |
8 dkg 8 dkg sušených švestek | Švestky sušené | 80 g |
masový vývar nebo půl kostky bujonu | Vývar masový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
4 dkg 4 dkg mandlí loupaných nebo lupínků | Mandle neloupané | 40 g |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření | |
celý pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
Brambory | Brambor zimní | |
olivový olej | Olej olivový | |
tymián | Tymián sušený | |
grilovací koření nebo koření Americké brambory | Grilovací koření |