Nutriční hodnoty (Vepřové na víně a medu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 191 kJ / 1 958 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 183,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 169,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,06 g |
Tuky | 52,18 g |
– nasycené | 9,99 g |
– nenasycené | 33,36 g |
–– mononenasycené | 16,76 g |
–– polynenasycené | 16,60 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 37,41 g |
Cholesterol | 362 mg |
Sodík | 1,44 g |
Sůl | 3,05 g |
Sacharidy | 110,84 g |
– cukry | 76,12 g |
––– laktóza | 1,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 800 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku na plátky | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1/2 l 1/2 l vody | Voda | 500 ml |
1/4 l 1/4 l červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
sádlo (olej) | Sádlo vepřové | |
2 pl 2 pl medu | Med nepasterovaný | 72 g |
1 pl 1 pl chilli omáčky | Chilli omáčka | 15 ml |
2-3 stroužky 2-3 stroužky drceného česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1 kl 1 kl adžiky | Adžika | 5 g |
2 kl 2 kl koření izrael | Koření pěti vůní | |
1,5 dcl 1,5 dcl červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
1 1 střední celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 menší plechovka sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | |
2 pl 2 pl klíčků | Klíčky mungo čerstvé | |
10 ks 10 ks malé kukuřičky (krájených na kolečka) | Kukuřice mladá | |
2 pl 2 pl majolky | Majonéza | 30 g |
2 pl 2 pl bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 30 ml |
1 pl 1 pl mexické hořčice | ||
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |