Nutriční hodnoty (Vepřová roláda v sáčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 188 kJ / 1 479 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 237,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 236,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 54,85 g |
– nasycené | 13,22 g |
– nenasycené | 26,76 g |
–– mononenasycené | 22,03 g |
–– polynenasycené | 4,73 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 824 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 8,40 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového masa na roládu | Vepřová kýta | 1000 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 velké žampiony | Žampion čerstvý | |
3 3 větší vejce | Vejce slepičí | 210 g |
mražený hrášek | Hrášek zelený mražený | |
anglická slanina | Anglická slanina | |
plátkový eidam (plátkový tavený sýr) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
sůl | Sůl mořská |