Nutriční hodnoty (Francouzský bramborový salát (vítěz ČR 2010))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 9 228 kJ / 2 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,08 g |
Tuky | 142,84 g |
– nasycené | 17,96 g |
– nenasycené | 111,68 g |
–– mononenasycené | 32,03 g |
–– polynenasycené | 79,66 g |
––– omega 3 | 1,85 g |
Vláknina | 43,87 g |
Cholesterol | 228 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 4,80 g |
Sacharidy | 174,58 g |
– cukry | 45,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g středních brambor | Brambor zimní | 700 g |
150 g 150 g vařené mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
100 g 100 g vařených fazolkových lusků | Fazolky čerstvé | 100 g |
200 g 200 g konzervovaného hrášku | Hrášek zelený | 200 g |
100 g 100 g sladkokyselých okurek | Okurka polní zavařená | 100 g |
120 g 120 g jablek | Jablko čerstvé | 120 g |
150-200 ml 150-200 ml majonézy | Majonéza | 175 g |
sůl | Sůl mořská | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
worcestrová omáčka | Worcestrová omáčka | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |