Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzský bramborový salát (vítěz ČR 2010))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie9 228 kJ /
2 205 kcal
Bílkoviny34,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,08 g
Tuky142,84 g
– nasycené17,96 g
– nenasycené111,68 g
–– mononenasycené32,03 g
–– polynenasycené79,66 g
––– omega 31,85 g
Vláknina43,87 g
Cholesterol 228 mg
Sodík 2,00 g
Sůl4,80 g
Sacharidy174,58 g
– cukry45,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g středních brambor Brambor zimní 700 g
150 g 150 g vařené mrkve Mrkev čerstvá 150 g
100 g 100 g vařených fazolkových lusků Fazolky čerstvé 100 g
200 g 200 g konzervovaného hrášku Hrášek zelený 200 g
100 g 100 g sladkokyselých okurek Okurka polní zavařená 100 g
120 g 120 g jablek Jablko čerstvé 120 g
150-200 ml 150-200 ml majonézy Majonéza 175 g
sůl Sůl mořská
citronová šťáva Šťáva z citrónu
worcestrová omáčka Worcestrová omáčka
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.