Nutriční hodnoty (Kedlubnová polévka s kroupami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 278 kJ / 1 022 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,70 g |
Tuky | 43,63 g |
– nasycené | 26,63 g |
– nenasycené | 16,15 g |
–– mononenasycené | 11,52 g |
–– polynenasycené | 4,63 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 31,00 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 230 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 108,69 g |
– cukry | 39,12 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-6 4-6 mladých kedluben | Kedluben čerstvý | 900 g |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
40 g 40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
1,25 l 1,25 l drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 1250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
40 g 40 g krup | Kroupy ječné | 40 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |