Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnová polévka s kroupami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 278 kJ /
1 022 kcal
Bílkoviny33,23 g
– z toho živočišné bílkoviny6,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,70 g
Tuky43,63 g
– nasycené26,63 g
– nenasycené16,15 g
–– mononenasycené11,52 g
–– polynenasycené4,63 g
––– omega 30,62 g
Vláknina31,00 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 230 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy108,69 g
– cukry39,12 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-6 4-6 mladých kedluben Kedluben čerstvý 900 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
40 g 40 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
1,25 l 1,25 l drůbežího vývaru Vývar kuřecí 1250 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
40 g 40 g krup Kroupy ječné 40 g
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.