Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s tuňákem, fazolkami a cherry rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 636 kJ / 1 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,32 g |
Tuky | 37,32 g |
– nasycené | 5,87 g |
– nenasycené | 29,61 g |
–– mononenasycené | 24,48 g |
–– polynenasycené | 5,13 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 35,79 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 84 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 252,53 g |
– cukry | 57,58 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g mražených fazolek zelených | Fazolky mražené | 250 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
250 g 250 g těstoviny vrtule | Těstoviny pšeničné | 250 g |
15 15 koktejlových rajčat | Rajče červené čerstvé | 900 g |
200 200 g konzervy tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
bazalka (klidně i sušená ze sáčku) | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |