Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hlávkový salát s bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 850 kJ /
1 637 kcal
Bílkoviny25,80 g
– z toho živočišné bílkoviny1,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,13 g
Tuky86,30 g
– nasycené7,02 g
– nenasycené74,89 g
–– mononenasycené52,42 g
–– polynenasycené22,47 g
––– omega 36,89 g
Vláknina28,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 475 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy176,03 g
– cukry15,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor na salát Brambor zimní 1000 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
250 ml 250 ml masového vývaru Vývar masový 250 ml
150 g 150 g hlávkového salátu Salát hlávkový čerstvý 150 g
svazek svazek pažitky Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce ostré hořčice Hořčice dijonská 15 g
4 lžíce 4 lžíce rostlinného oleje Olej řepkový 80 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.