Nutriční hodnoty (Hlávkový salát s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 850 kJ / 1 637 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,13 g |
Tuky | 86,30 g |
– nasycené | 7,02 g |
– nenasycené | 74,89 g |
–– mononenasycené | 52,42 g |
–– polynenasycené | 22,47 g |
––– omega 3 | 6,89 g |
Vláknina | 28,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 475 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 176,03 g |
– cukry | 15,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor na salát | Brambor zimní | 1000 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
250 ml 250 ml masového vývaru | Vývar masový | 250 ml |
150 g 150 g hlávkového salátu | Salát hlávkový čerstvý | 150 g |
svazek svazek pažitky | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce ostré hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
4 lžíce 4 lžíce rostlinného oleje | Olej řepkový | 80 ml |