Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová polévka s pórkem a la pyré)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie14 169 kJ /
3 386 kcal
Bílkoviny30,79 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,19 g
Tuky170,45 g
– nasycené50,75 g
– nenasycené116,08 g
–– mononenasycené38,32 g
–– polynenasycené77,77 g
––– omega 33,01 g
Vláknina56,88 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 42,43 g
Sůl114,38 g
Sacharidy403,89 g
– cukry25,66 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
1/2 1/2 hlízy celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 velký pórek Pórek čerstvý
1,25 l 1,25 l zeleninového bujónu Bujón zeleninový 1250 g
200 g 200 g smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
strouhaný muškátový oříšek Muškátový oříšek
pažitka na ozdobu Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.