Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Oříškové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 576 kJ /
4 679 kcal
Bílkoviny119,11 g
– z toho živočišné bílkoviny77,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,23 g
Tuky343,14 g
– nasycené111,57 g
– nenasycené190,86 g
–– mononenasycené69,93 g
–– polynenasycené120,93 g
––– omega 320,41 g
Vláknina15,93 g
Cholesterol 1,81 g
Sodík 1,05 g
Sůl2,25 g
Sacharidy270,58 g
– cukry222,51 g
––– laktóza30,63 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
150 g 150 g krupicového cukru Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
špetka špetka soli Sůl mořská
1/2 KL 1/2 KL mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
1 PL 1 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 Kl 1 Kl prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
250 g 250 g jemně namletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 250 g
250 g 250 g Mascarpone Mascarpone 250 g
1 1 kokosový pudink (prášek) Puding v prášku
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1,5 PL 1,5 PL cukru Cukr bílý 37.5 g
200 ml 200 ml kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
šlehačka na ozdobu Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.