Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec s řapíkatým celerem v PH)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 526 kJ /
1 799 kcal
Bílkoviny146,65 g
– z toho živočišné bílkoviny121,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,57 g
Tuky93,44 g
– nasycené37,80 g
– nenasycené48,48 g
–– mononenasycené40,67 g
–– polynenasycené7,81 g
––– omega 30,36 g
Vláknina76,07 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 1,70 g
Sůl3,60 g
Sacharidy57,51 g
– cukry26,91 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece Vepřová plec 600 g
3 řapíky 3 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1500 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
3 lžíce 3 lžíce rajčatového pyré Pyré z červených rajčat 45 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
200 ml 200 ml vývaru Vývar hovězí 200 ml
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.