Nutriční hodnoty (Vepřová plec s řapíkatým celerem v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 526 kJ / 1 799 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 121,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,57 g |
Tuky | 93,44 g |
– nasycené | 37,80 g |
– nenasycené | 48,48 g |
–– mononenasycené | 40,67 g |
–– polynenasycené | 7,81 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 76,07 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 57,51 g |
– cukry | 26,91 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
3 řapíky 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
3 lžíce 3 lžíce rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 45 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
200 ml 200 ml vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |