Nutriční hodnoty (Cizrnový „skorobramborák“ v troubě bez lepku, mléka a vajec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 633 kJ / 1 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,59 g |
Tuky | 5,06 g |
– nasycené | 1,03 g |
– nenasycené | 3,03 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 2,53 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 9,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 231,90 g |
– cukry | 12,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g cirznové mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
50 g 50 g solamylu | Bramborový škrob | 50 g |
600 ml 600 ml vody | Voda | 600 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
sůl | Sůl mořská | |
majoránka | Majoránka sušená | |
pepř | Pepř černý |