Nutriční hodnoty (Krkovička pro návštěvu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 17 043 kJ / 4 073 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 405,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 398,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,12 g |
Tuky | 244,70 g |
– nasycené | 56,07 g |
– nenasycené | 131,41 g |
–– mononenasycené | 100,26 g |
–– polynenasycené | 31,15 g |
––– omega 3 | 4,10 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 960 mg |
Sodík | 6,44 g |
Sůl | 15,35 g |
Sacharidy | 49,29 g |
– cukry | 29,79 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg vepřové krkovice bez kosti vcelku | Vepřová krkovice | 2000 g |
pepř (podle chuti) | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
4 lžíce 4 lžíce bílého vína (nebo 2 lžíce citronové šťávy) | Víno bílé suché | 60 ml |
3 lžíce 3 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky soli | Sůl mořská | 12 g |
10 plátků 10 plátků uzeného masa (2 mm silných) | Vepřová plec uzená | |
10 plátků 10 plátků sýra (2 mm silných) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
150 g 150 g čerstvých žampionů (nakrájených na plátky) | Žampion čerstvý | 150 g |