Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové toasty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 073 kJ /
495 kcal
Bílkoviny13,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,20 g
Tuky4,24 g
– nasycené1,14 g
– nenasycené2,86 g
–– mononenasycené0,84 g
–– polynenasycené2,02 g
––– omega 30,08 g
Vláknina14,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 970 mg
Sůl2,40 g
Sacharidy94,00 g
– cukry32,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 plátků 8 plátků toastového chleba Toast pšeničný tmavý 160 g
2 2 středně velká jablka Jablko čerstvé 300 g
máslo Máslo kravské
rozinky Rozinky
skořicový cukr Cukr skořicový
vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.