Nutriční hodnoty (Jablkové toasty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 073 kJ / 495 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,20 g |
Tuky | 4,24 g |
– nasycené | 1,14 g |
– nenasycené | 2,86 g |
–– mononenasycené | 0,84 g |
–– polynenasycené | 2,02 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 14,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 970 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 94,00 g |
– cukry | 32,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 plátků 8 plátků toastového chleba | Toast pšeničný tmavý | 160 g |
2 2 středně velká jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
máslo | Máslo kravské | |
rozinky | Rozinky | |
skořicový cukr | Cukr skořicový | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový |