Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky pečené v Cibuláku a v zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 558 kJ /
372 kcal
Bílkoviny27,99 g
– z toho živočišné bílkoviny25,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,98 g
Tuky14,33 g
– nasycené4,15 g
– nenasycené10,10 g
–– mononenasycené5,70 g
–– polynenasycené4,41 g
––– omega 30,11 g
Vláknina7,66 g
Cholesterol 85 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,35 g
Sacharidy25,72 g
– cukry12,00 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuře Kuře
Staročeské koření od Vitany Provensálské koření
sůl Sůl mořská
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kousek kousek hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé
1 dl 1 dl světlého piva Pivo světlé 10ᵒ 100 ml
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
100 g 100 g salámu Cibulák (nebo jiný aromatický salám) Polosuchý salám 100 g
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 cm plátku másla Máslo kravské 2 g
olej na pekáček Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.