Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky pečené v Cibuláku a v zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 558 kJ / 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,98 g |
Tuky | 14,33 g |
– nasycené | 4,15 g |
– nenasycené | 10,10 g |
–– mononenasycené | 5,70 g |
–– polynenasycené | 4,41 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 7,66 g |
Cholesterol | 85 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,35 g |
Sacharidy | 25,72 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře | Kuře | |
Staročeské koření od Vitany | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kousek kousek hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | |
1 dl 1 dl světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
100 g 100 g salámu Cibulák (nebo jiný aromatický salám) | Polosuchý salám | 100 g |
1 lžička 1 lžička majoránky | Majoránka sušená | 7 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 cm plátku másla | Máslo kravské | 2 g |
olej na pekáček | Olej řepkový |