Nutriční hodnoty (Hovězí plátky se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 855 kJ / 2 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 230,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
Tuky | 181,91 g |
– nasycené | 88,04 g |
– nenasycené | 90,44 g |
–– mononenasycené | 77,53 g |
–– polynenasycené | 12,91 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 12,67 g |
Cholesterol | 610 mg |
Sodík | 4,63 g |
Sůl | 11,33 g |
Sacharidy | 59,63 g |
– cukry | 34,37 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg zadního hovězího masa | Hovězí kýta | 1000 g |
1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
1 1 žlutá kapie | Paprika žlutá čerstvá | |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
20 dkg 20 dkg slaniny | Špek | 200 g |
1 dcl 1 dcl kečupu | Kečup sladký | 100 ml |
1 1 cibule (větší) | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
hovězí vývar | Vývar hovězí |