Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Carpaccio z pečené červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 868 kJ /
1 163 kcal
Bílkoviny22,12 g
– z toho živočišné bílkoviny15,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,12 g
Tuky63,18 g
– nasycené19,04 g
– nenasycené43,59 g
–– mononenasycené36,85 g
–– polynenasycené6,74 g
––– omega 30,21 g
Vláknina17,77 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 2,04 g
Sůl5,00 g
Sacharidy123,83 g
– cukry78,70 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1-2 1-2 středně velké červené řepy Červená řepa čerstvá
1 palička 1 palička česneku Česnek čerstvý 80 g
1 lžíce 1 lžíce hrubozrnné soli Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce balsamica Ocet balsamikový bílý 20 ml
barevný mletý pepř Pepř barevný mletý
1 snítka 1 snítka tymiánu (nemusí být) Tymián sušený
2 lžíce 2 lžíce tekutého medu Med nepasterovaný 72 g
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 limetky Limetka čerstvá 40 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 12 g
1 lžíce 1 lžíce balsamica Ocet balsamikový bílý 20 ml
100 g 100 g sýru feta (nebo balkánského sýru) Sýr feta 100 g
1 hrst 1 hrst rukoly Rukola čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.