Nutriční hodnoty (Carpaccio z pečené červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 868 kJ / 1 163 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,12 g |
Tuky | 63,18 g |
– nasycené | 19,04 g |
– nenasycené | 43,59 g |
–– mononenasycené | 36,85 g |
–– polynenasycené | 6,74 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 17,77 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 123,83 g |
– cukry | 78,70 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1-2 1-2 středně velké červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
1 lžíce 1 lžíce hrubozrnné soli | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce balsamica | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
barevný mletý pepř | Pepř barevný mletý | |
1 snítka 1 snítka tymiánu (nemusí být) | Tymián sušený | |
2 lžíce 2 lžíce tekutého medu | Med nepasterovaný | 72 g |
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 limetky | Limetka čerstvá | 40 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 12 g |
1 lžíce 1 lžíce balsamica | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
100 g 100 g sýru feta (nebo balkánského sýru) | Sýr feta | 100 g |
1 hrst 1 hrst rukoly | Rukola čerstvá |