Nutriční hodnoty (Dušená vepřová kýta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 863 kJ / 1 162 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 210,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 32,17 g |
– nasycené | 7,76 g |
– nenasycené | 16,26 g |
–– mononenasycené | 13,63 g |
–– polynenasycené | 2,63 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 526 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřová kýta (bez kosti) | Vepřová kýta | 1000 g |
1 1 cibule (středně velká) | Cibule čerstvá | 70 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
máslo | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový | |
uzený špek | Špek | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |