Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sterilované zelí dušené v papiňáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 268 kJ /
1 259 kcal
Bílkoviny16,60 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,10 g
Tuky97,21 g
– nasycené42,30 g
– nenasycené53,22 g
–– mononenasycené43,44 g
–– polynenasycené9,78 g
––– omega 31,01 g
Vláknina23,17 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 4,29 g
Sůl10,70 g
Sacharidy69,05 g
– cukry31,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
670 g 670 g bílého sterilovaného zelí Zelí bílé sterilované 670 g
50 g 50 g uzeného špeku Špek 50 g
50 g 50 g valašské slaniny Špek 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžička 1 lžička celého kmínu Kmín 5 g
1 dl 1 dl vody Voda 100 ml
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.