Nutriční hodnoty (Sterilované zelí dušené v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 268 kJ / 1 259 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,10 g |
Tuky | 97,21 g |
– nasycené | 42,30 g |
– nenasycené | 53,22 g |
–– mononenasycené | 43,44 g |
–– polynenasycené | 9,78 g |
––– omega 3 | 1,01 g |
Vláknina | 23,17 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 4,29 g |
Sůl | 10,70 g |
Sacharidy | 69,05 g |
– cukry | 31,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
670 g 670 g bílého sterilovaného zelí | Zelí bílé sterilované | 670 g |
50 g 50 g uzeného špeku | Špek | 50 g |
50 g 50 g valašské slaniny | Špek | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
1 dl 1 dl vody | Voda | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový |