Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Steak s hořčičnou omáčkou a švýcarskými rösti)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie529 kJ /
127 kcal
Bílkoviny3,23 g
– z toho živočišné bílkoviny1,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,83 g
Tuky5,66 g
– nasycené3,58 g
– nenasycené1,71 g
–– mononenasycené1,51 g
–– polynenasycené0,19 g
––– omega 30,06 g
Vláknina1,64 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy14,85 g
– cukry3,10 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kuřecí steak Kuře stehno bez kůže
1 1 velký brambor Brambor zimní 50 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
olivový olej na smažení Olej olivový
šťáva z kuřecího výpeku
1 lžička 1 lžička polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 5 g
sůl Sůl mořská
1 1 malá lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská
0,5 dl 0,5 dl smetany na vaření (nebo ke šlehání) Smetana kravská sladká 12% 50 ml
1 lžíce 1 lžíce nakrájeného pórku Pórek čerstvý 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.