Nutriční hodnoty (Steak s hořčičnou omáčkou a švýcarskými rösti)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 529 kJ / 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,83 g |
Tuky | 5,66 g |
– nasycené | 3,58 g |
– nenasycené | 1,71 g |
–– mononenasycené | 1,51 g |
–– polynenasycené | 0,19 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 1,64 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 14,85 g |
– cukry | 3,10 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
kuřecí steak | Kuře stehno bez kůže | |
1 1 velký brambor | Brambor zimní | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
olivový olej na smažení | Olej olivový | |
šťáva z kuřecího výpeku | ||
1 lžička 1 lžička polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 malá lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
0,5 dl 0,5 dl smetany na vaření (nebo ke šlehání) | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
1 lžíce 1 lžíce nakrájeného pórku | Pórek čerstvý | 15 g |