Nutriční hodnoty (Nádivka s vinnou klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 578 kJ / 1 094 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,60 g |
Tuky | 61,96 g |
– nasycené | 33,97 g |
– nenasycené | 25,24 g |
–– mononenasycené | 11,33 g |
–– polynenasycené | 13,91 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 5,55 g |
Cholesterol | 393 mg |
Sodík | 2,83 g |
Sůl | 6,87 g |
Sacharidy | 73,95 g |
– cukry | 11,65 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
250 g 250 g vinné klobásy | Klobása vinná | 250 g |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
muškátový květ | Muškát květ sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá |