Nutriční hodnoty (Pórková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 864 kJ / 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 15,42 g |
– nasycené | 3,64 g |
– nenasycené | 7,00 g |
–– mononenasycené | 5,60 g |
–– polynenasycené | 1,40 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 217 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
kostka kostka bujonu | Bujón hovězí | |
vegeta | Kořenící směs sypká | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
máslo | Máslo kravské | |
mouka | Mouka pšeničná hladká | |
2 2 vejce (množství na 4 l hrnec) | Vejce slepičí | 140 g |