Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 864 kJ /
445 kcal
Bílkoviny23,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky15,42 g
– nasycené3,64 g
– nenasycené7,00 g
–– mononenasycené5,60 g
–– polynenasycené1,40 g
––– omega 30,09 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 217 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy50,00 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 pórek Pórek čerstvý
6 6 brambor Brambor zimní 300 g
kostka kostka bujonu Bujón hovězí
vegeta Kořenící směs sypká
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
máslo Máslo kravské
mouka Mouka pšeničná hladká
2 2 vejce (množství na 4 l hrnec) Vejce slepičí 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.