Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Thajský talíř)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie845 kJ /
202 kcal
Bílkoviny30,49 g
– z toho živočišné bílkoviny29,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,39 g
Tuky4,16 g
– nasycené0,66 g
– nenasycené1,72 g
–– mononenasycené1,06 g
–– polynenasycené0,66 g
––– omega 30,03 g
Vláknina2,10 g
Cholesterol 462 mg
Sodík 1,03 g
Sůl2,55 g
Sacharidy10,20 g
– cukry2,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g vepřových jater nebo kuřecích jater Játra vepřová 150 g
1 plátek 1 plátek kuřecího steaku Kuře stehno bez kůže
1/2 sáčku 1/2 sáčku sojových nudliček Sójové maso
kostka kostka masoxu Bujón hovězí
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1/2 sáčku 1/2 sáčku Thajské mražené zeleniny s kuřecím masem Mrkev mražená
lžička lžička tekutého chilli koření Chilli omáčka
koření sušené chilli papričky Chilli paprička sušená
sůl Sůl mořská
olivový olej na pánev Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.