Nutriční hodnoty (Thajský talíř)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 845 kJ / 202 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,39 g |
Tuky | 4,16 g |
– nasycené | 0,66 g |
– nenasycené | 1,72 g |
–– mononenasycené | 1,06 g |
–– polynenasycené | 0,66 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 462 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 10,20 g |
– cukry | 2,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g vepřových jater nebo kuřecích jater | Játra vepřová | 150 g |
1 plátek 1 plátek kuřecího steaku | Kuře stehno bez kůže | |
1/2 sáčku 1/2 sáčku sojových nudliček | Sójové maso | |
kostka kostka masoxu | Bujón hovězí | |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1/2 sáčku 1/2 sáčku Thajské mražené zeleniny s kuřecím masem | Mrkev mražená | |
lžička lžička tekutého chilli koření | Chilli omáčka | |
koření sušené chilli papričky | Chilli paprička sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej na pánev | Olej olivový |