Nutriční hodnoty (Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 606 kJ / 1 579 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 219,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,99 g |
Tuky | 54,84 g |
– nasycené | 9,23 g |
– nenasycené | 41,72 g |
–– mononenasycené | 30,93 g |
–– polynenasycené | 10,79 g |
––– omega 3 | 3,36 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 671 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 29,50 g |
– cukry | 20,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g telecí plece | Telecí plec | 1000 g |
300-400 ml 300-400 ml hovězího bujónu (masového vývaru) | Bujón hovězí | |
1 1 velká červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
2 2 zelené papriky nebo jedna velká žlutá paprika | Paprika zelená čerstvá | |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 KJ rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
6 6 sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | |
1 1 rozdrcená sušená chilli paprička | Chilli paprička sušená | |
1 svazek 1 svazek petržele | Petržel kořenová čerstvá | 80 g |
1 svazek 1 svazek tymiánu | Tymián sušený | |
3-4 PL 3-4 PL oleje | Olej řepkový | 38.5 ml |
15-20 ml 15-20 ml koňaku | Brandy | 17.5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
barevný pepř | Pepř barevný |