Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 606 kJ /
1 579 kcal
Bílkoviny224,99 g
– z toho živočišné bílkoviny219,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,99 g
Tuky54,84 g
– nasycené9,23 g
– nenasycené41,72 g
–– mononenasycené30,93 g
–– polynenasycené10,79 g
––– omega 33,36 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 671 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy29,50 g
– cukry20,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g telecí plece Telecí plec 1000 g
300-400 ml 300-400 ml hovězího bujónu (masového vývaru) Bujón hovězí
1 1 velká červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
2 2 zelené papriky nebo jedna velká žlutá paprika Paprika zelená čerstvá
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 KJ rajského protlaku Protlak rajčatový
6 6 sterilovaných okurek Okurka polní zavařená
1 1 rozdrcená sušená chilli paprička Chilli paprička sušená
1 svazek 1 svazek petržele Petržel kořenová čerstvá 80 g
1 svazek 1 svazek tymiánu Tymián sušený
3-4 PL 3-4 PL oleje Olej řepkový 38.5 ml
15-20 ml 15-20 ml koňaku Brandy 17.5 ml
sůl Sůl mořská
barevný pepř Pepř barevný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.