Nutriční hodnoty (Cizrnová polévka s rajčaty a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 490 kJ / 1 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 90,32 g |
Tuky | 53,71 g |
– nasycené | 10,45 g |
– nenasycené | 41,03 g |
–– mononenasycené | 23,68 g |
–– polynenasycené | 17,35 g |
––– omega 3 | 1,02 g |
Vláknina | 154,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,74 g |
Sůl | 4,48 g |
Sacharidy | 155,89 g |
– cukry | 34,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 1 velký pokrájený pórek | Pórek čerstvý | |
2 2 malé cukety (na kostky pokrájené) | Cuketa čerstvá | 200 g |
3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
400 g 400 g konzervovaných rajčat | Rajče červené sterilované | 400 g |
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 l 1 l kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 1000 ml |
400 g 400 g uvařené cizrny | Cizrna | 400 g |
200 g 200 g špenátu nebo špenátových listů | Špenát čerstvý | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
nastrouhaný parmezánský sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |