Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cizrnová polévka s rajčaty a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 490 kJ /
1 790 kcal
Bílkoviny95,32 g
– z toho živočišné bílkoviny5,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny90,32 g
Tuky53,71 g
– nasycené10,45 g
– nenasycené41,03 g
–– mononenasycené23,68 g
–– polynenasycené17,35 g
––– omega 31,02 g
Vláknina154,17 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,74 g
Sůl4,48 g
Sacharidy155,89 g
– cukry34,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 1 velký pokrájený pórek Pórek čerstvý
2 2 malé cukety (na kostky pokrájené) Cuketa čerstvá 200 g
3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
400 g 400 g konzervovaných rajčat Rajče červené sterilované 400 g
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 l 1 l kuřecího vývaru Vývar kuřecí 1000 ml
400 g 400 g uvařené cizrny Cizrna 400 g
200 g 200 g špenátu nebo špenátových listů Špenát čerstvý 200 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
nastrouhaný parmezánský sýr Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.