Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ryba s hořčičnou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 988 kJ /
953 kcal
Bílkoviny12,96 g
– z toho živočišné bílkoviny8,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,48 g
Tuky65,63 g
– nasycené32,80 g
– nenasycené29,13 g
–– mononenasycené24,10 g
–– polynenasycené5,03 g
––– omega 31,04 g
Vláknina1,95 g
Cholesterol 362 mg
Sodík 533 mg
Sůl1,31 g
Sacharidy37,34 g
– cukry8,54 g
––– laktóza6,54 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky ryby Treska filet
250 ml 250 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 250 ml
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
30 ml 30 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 37.5 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
125 ml 125 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 125 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
10 kuliček 10 kuliček pepře Pepř černý
sušený tymián Tymián sušený
bobkový list Bobkový list sušený
mletý pepř Pepř černý mletý
čerstvá petrželka Petržel nať čerstvá
cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.