Nutriční hodnoty (Ryba s hořčičnou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 988 kJ / 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 65,63 g |
– nasycené | 32,80 g |
– nenasycené | 29,13 g |
–– mononenasycené | 24,10 g |
–– polynenasycené | 5,03 g |
––– omega 3 | 1,04 g |
Vláknina | 1,95 g |
Cholesterol | 362 mg |
Sodík | 533 mg |
Sůl | 1,31 g |
Sacharidy | 37,34 g |
– cukry | 8,54 g |
––– laktóza | 6,54 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky ryby | Treska filet | |
250 ml 250 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
30 ml 30 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 37.5 g |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
125 ml 125 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
10 kuliček 10 kuliček pepře | Pepř černý | |
sušený tymián | Tymián sušený | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská |