Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Filé s houbovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 989 kJ /
475 kcal
Bílkoviny12,24 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,64 g
Tuky23,19 g
– nasycené14,60 g
– nenasycené6,81 g
–– mononenasycené6,05 g
–– polynenasycené0,77 g
––– omega 30,24 g
Vláknina14,34 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 108 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy32,68 g
– cukry16,02 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 rybí filety Treska filet
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
100 ml 100 ml suchého bíleho vína Víno bílé suché 100 ml
150 g 150 g čerstvých žampionů Žampion čerstvý 150 g
200 g 200 g kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
lžíce lžíce mouky Mouka pšeničná hladká
lžíce lžíce hořčice Hořčice plnotučná
petrželová nať Petržel nať čerstvá
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.