Nutriční hodnoty (Stařenčiny fazole)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 924 kJ / 1 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,00 g |
Tuky | 51,05 g |
– nasycené | 24,50 g |
– nenasycené | 26,10 g |
–– mononenasycené | 18,80 g |
–– polynenasycené | 7,30 g |
––– omega 3 | 1,06 g |
Vláknina | 90,00 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 74,03 g |
– cukry | 6,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g suchých červených fazolí (cca 500 g uvařených) | Fazole červená ledvina | 250 g |
100 g 100 g klobásy | Klobása | 100 g |
30 g 30 g špeku | Špek | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
50 ml 50 ml octa | Ocet lihový | 50 ml |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |