Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Stařenčiny fazole)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 924 kJ /
1 177 kcal
Bílkoviny60,35 g
– z toho živočišné bílkoviny15,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,00 g
Tuky51,05 g
– nasycené24,50 g
– nenasycené26,10 g
–– mononenasycené18,80 g
–– polynenasycené7,30 g
––– omega 31,06 g
Vláknina90,00 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 1,35 g
Sůl3,20 g
Sacharidy74,03 g
– cukry6,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g suchých červených fazolí (cca 500 g uvařených) Fazole červená ledvina 250 g
100 g 100 g klobásy Klobása 100 g
30 g 30 g špeku Špek 30 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
50 ml 50 ml octa Ocet lihový 50 ml
mletý černý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.