Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechový pletenec II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 184 kJ /
4 107 kcal
Bílkoviny88,44 g
– z toho živočišné bílkoviny19,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny68,51 g
Tuky270,48 g
– nasycené95,39 g
– nenasycené149,60 g
–– mononenasycené53,53 g
–– polynenasycené96,07 g
––– omega 315,69 g
Vláknina26,74 g
Cholesterol 660 mg
Sodík 1,84 g
Sůl4,51 g
Sacharidy316,38 g
– cukry72,32 g
––– laktóza15,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 ml 100 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
1/2 kl 1/2 kl soli Sůl mořská 4 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
150 g 150 g mouky (koláčové) Mouka pšeničná hladká 150 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
200 g 200 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 200 g
40 g 40 g cukru Cukr bílý 40 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
kůra z 1 1 citrónu Citrón čerstvý 90 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.