Nutriční hodnoty (Krůtí maso na červené zelenině s tymiánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 368 kJ / 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,19 g |
Tuky | 4,47 g |
– nasycené | 2,17 g |
– nenasycené | 2,11 g |
–– mononenasycené | 0,74 g |
–– polynenasycené | 1,38 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 20,99 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 87 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 54,08 g |
– cukry | 21,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Krůtí maso | Krůta prsa bez kůže | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
5 5 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 150 g |
250 ml 250 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 250 ml |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
česnek prášek | Česnek sušený | |
1 lžička 1 lžička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 5 g |
3 lžičky 3 lžičky tymiánu | Tymián sušený | 15 g |
2 lžičky 2 lžičky solamylu | Bramborový škrob | 10 g |
olej na vymazání pekáče | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |