Nutriční hodnoty (Dort Hasičské auto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 398 kJ / 4 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,20 g |
Tuky | 309,35 g |
– nasycené | 151,32 g |
– nenasycené | 141,39 g |
–– mononenasycené | 116,69 g |
–– polynenasycené | 24,70 g |
––– omega 3 | 5,55 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 1,95 g |
Sodík | 606 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 265,55 g |
– cukry | 170,85 g |
––– laktóza | 14,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
30 g 30 g kakaa | Kakao prášek | 30 g |
150 g 150 g cukru písek | Cukr bílý | 150 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
cukr moučka (podle chuti) | Cukr bílý | |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
5 5 rovných lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
falešná marcipánová hmota | Fondán | |
potravinářské barvy | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
potravinářské lepidlo | ||
broskvová marmeláda | Marmeláda broskvová | |
broskvový kompot | Broskev zavařená |