Nutriční hodnoty (Mleté maso se zeleninou na pánvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 207 kJ / 1 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,72 g |
Tuky | 34,84 g |
– nasycené | 6,56 g |
– nenasycené | 22,10 g |
–– mononenasycené | 16,70 g |
–– polynenasycené | 5,40 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 39,36 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 532 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 95,90 g |
– cukry | 48,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g míchaného mletého masa | Vepřová plec | 500 g |
150 g 150 g hrášku (čerstvý nebo rozmražený) | Hrášek zelený | 150 g |
250 g 250 g mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 425 g |
1 1 strouček česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 svazek 1 svazek petržele | Petržel kořenová čerstvá | 80 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |