Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté maso se zeleninou na pánvi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 207 kJ /
1 245 kcal
Bílkoviny122,22 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,72 g
Tuky34,84 g
– nasycené6,56 g
– nenasycené22,10 g
–– mononenasycené16,70 g
–– polynenasycené5,40 g
––– omega 31,00 g
Vláknina39,36 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 532 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy95,90 g
– cukry48,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g míchaného mletého masa Vepřová plec 500 g
150 g 150 g hrášku (čerstvý nebo rozmražený) Hrášek zelený 150 g
250 g 250 g mrkve Mrkev čerstvá 250 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 425 g
1 1 strouček česneku Česnek čerstvý 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1 svazek 1 svazek petržele Petržel kořenová čerstvá 80 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.