Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný smetanový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 558 kJ /
3 479 kcal
Bílkoviny54,25 g
– z toho živočišné bílkoviny23,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,00 g
Tuky209,32 g
– nasycené127,54 g
– nenasycené72,00 g
–– mononenasycené62,45 g
–– polynenasycené9,55 g
––– omega 31,52 g
Vláknina27,00 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 290 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy331,14 g
– cukry153,24 g
––– laktóza7,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
50 g 50 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 50 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
špetka špetka soli Sůl mořská
kávová lžička lžička studené vody Voda
5 5 oloupaných jablek Jablko čerstvé 750 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
50 g 50 g krupicového cukru Cukr bílý 50 g
1 1 polévková lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu
2 2 polévkové lžíce calvadosu (jablkovice) Vodka
200 ml 200 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
15 g 15 g krupicového cukru Cukr bílý 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.