Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohovo-jablková bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 673 kJ /
3 507 kcal
Bílkoviny79,14 g
– z toho živočišné bílkoviny53,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,60 g
Tuky157,20 g
– nasycené43,13 g
– nenasycené103,23 g
–– mononenasycené71,67 g
–– polynenasycené31,56 g
––– omega 32,17 g
Vláknina11,40 g
Cholesterol 817 mg
Sodík 768 mg
Sůl2,39 g
Sacharidy438,20 g
– cukry248,00 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g tvarohu (z vaničky) Tvaroh polotučný 250 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
220 g 220 g cukru krupice Cukr bílý 220 g
200 g 200 g tuku (Zlatá Haná, Hera) Margarín 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
1 hrst 1 hrst kandované pomerančové kůry Pomerančová kůra kandovaná
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
strouhaná citronová kůra Citronová kúra čerstvá
tuk na vymazání Margarín
polohrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná polohrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.