Nutriční hodnoty (Jelení kýta s okurkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 930 kJ / 1 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 144,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 88,90 g |
– nasycené | 48,70 g |
– nenasycené | 35,89 g |
–– mononenasycené | 30,94 g |
–– polynenasycené | 4,95 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 432 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,15 g |
Sacharidy | 9,55 g |
– cukry | 9,50 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g jelení kýty | Jelení kýta | 600 g |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
50 g 50 g šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
koření na divočinu | Provensálské koření | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
máslo | Máslo kravské | |
2,5 dcl 2,5 dcl kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |