Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůčková kapsa ze selete)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 312 kJ /
3 182 kcal
Bílkoviny329,80 g
– z toho živočišné bílkoviny327,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,10 g
Tuky202,04 g
– nasycené53,76 g
– nenasycené100,70 g
–– mononenasycené80,73 g
–– polynenasycené19,97 g
––– omega 31,13 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 806 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,10 g
Sacharidy10,50 g
– cukry0,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 selečí bůčky Vepřový bok
1 kg 1 kg vepřové krkovice Vepřová krkovice 1000 g
0,3 kg 0,3 kg ořezů z bůčku Vepřový bok 300.00001192092896 g
0,4 kg 0,4 kg hovězí přední Hovězí plec 400.0000059604645 g
1,5 dl 1,5 dl vody Voda 150 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl (2,5 dkg dkg na 1 kg masa) Sůl mořská
kmín Kmín
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
špetka špetka mletého koriandru Koriandr list sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.