Nutriční hodnoty (Bůčková kapsa ze selete)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 312 kJ / 3 182 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 329,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 327,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 202,04 g |
– nasycené | 53,76 g |
– nenasycené | 100,70 g |
–– mononenasycené | 80,73 g |
–– polynenasycené | 19,97 g |
––– omega 3 | 1,13 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 806 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 10,50 g |
– cukry | 0,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 selečí bůčky | Vepřový bok | |
1 kg 1 kg vepřové krkovice | Vepřová krkovice | 1000 g |
0,3 kg 0,3 kg ořezů z bůčku | Vepřový bok | 300.00001192092896 g |
0,4 kg 0,4 kg hovězí přední | Hovězí plec | 400.0000059604645 g |
1,5 dl 1,5 dl vody | Voda | 150 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl (2,5 dkg dkg na 1 kg masa) | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
špetka špetka mletého koriandru | Koriandr list sušený |