Nutriční hodnoty (Bačova kotleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 585 kJ / 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 7,73 g |
– nasycené | 1,88 g |
– nenasycené | 3,56 g |
–– mononenasycené | 2,83 g |
–– polynenasycené | 0,73 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 7,00 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 hrubší kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
3-4 3-4 menší žampiony | Žampion čerstvý | |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
3 kusy 3 kusy korbáčků | Korbáčik | |
1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
půl lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |