Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrovo-zázvorové knedlíčky do polévek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 027 kJ /
484 kcal
Bílkoviny50,75 g
– z toho živočišné bílkoviny50,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky28,26 g
– nasycené10,82 g
– nenasycené11,85 g
–– mononenasycené9,48 g
–– polynenasycené2,38 g
––– omega 30,06 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,53 g
Sodík 277 mg
Sůl0,66 g
Sacharidy6,78 g
– cukry0,08 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g čerstvých drůbežích jater Játra kuřecí 250 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
trochu trochu soli Sůl mořská
špetka špetka pepře Pepř černý
2-3 cm 2-3 cm nastrouhaného zázvoru Zázvor sušený
lžička lžička majoránky Majoránka sušená
strouhanka Strouhanka pšeničná
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.