Nutriční hodnoty (Játrovo-zázvorové knedlíčky do polévek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 027 kJ / 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 28,26 g |
– nasycené | 10,82 g |
– nenasycené | 11,85 g |
–– mononenasycené | 9,48 g |
–– polynenasycené | 2,38 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,53 g |
Sodík | 277 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 6,78 g |
– cukry | 0,08 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g čerstvých drůbežích jater | Játra kuřecí | 250 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
trochu trochu soli | Sůl mořská | |
špetka špetka pepře | Pepř černý | |
2-3 cm 2-3 cm nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | |
lžička lžička majoránky | Majoránka sušená | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |