Nutriční hodnoty (Timmy ovečka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 524 kJ / 2 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,36 g |
Tuky | 97,93 g |
– nasycené | 38,76 g |
– nenasycené | 39,64 g |
–– mononenasycené | 32,15 g |
–– polynenasycené | 7,49 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 2,80 g |
Cholesterol | 2,19 g |
Sodík | 948 mg |
Sůl | 2,08 g |
Sacharidy | 315,71 g |
– cukry | 221,71 g |
––– laktóza | 17,71 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
8 lžic 8 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 80 g |
8 lžic 8 lžic moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
kokosová tresť | Aroma kokosové | |
1,5 1,5 másla | Máslo kravské | 1.5 g |
2 2 bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | |
100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
moučkový cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
3 dl 3 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
zbytky korpusu | ||
trochu trochu krému | Smetana kravská sladká 35% | |
trochu trochu marmelády | Marmeláda jahodová | |
falešná modelovací hmota | Fondán | |
gelové barvy | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |