Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s červenou řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie805 kJ /
192 kcal
Bílkoviny4,75 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,75 g
Tuky0,95 g
– nasycené0,23 g
– nenasycené0,71 g
–– mononenasycené0,22 g
–– polynenasycené0,49 g
––– omega 30,00 g
Vláknina9,38 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 940 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy36,50 g
– cukry14,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 červené řepy Červená řepa čerstvá
1 1 menší bílé zelí (hlávkové) Zelí bílé čerstvé
1-2 1-2 mrkve Mrkev čerstvá 75 g
6 6 ředkviček Ředkvička čerstvá
150 g 150 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
2 lžičky 2 lžičky stouhaného křenu Křen čerstvý 2 g
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.