Nutriční hodnoty (Salát s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 805 kJ / 192 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,75 g |
Tuky | 0,95 g |
– nasycené | 0,23 g |
– nenasycené | 0,71 g |
–– mononenasycené | 0,22 g |
–– polynenasycené | 0,49 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 9,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 940 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 36,50 g |
– cukry | 14,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
1 1 menší bílé zelí (hlávkové) | Zelí bílé čerstvé | |
1-2 1-2 mrkve | Mrkev čerstvá | 75 g |
6 6 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
2 lžičky 2 lžičky stouhaného křenu | Křen čerstvý | 2 g |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |