Nutriční hodnoty (Pstruh z Piemonte)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 332 kJ / 557 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,68 g |
Tuky | 24,42 g |
– nasycené | 15,48 g |
– nenasycené | 7,51 g |
–– mononenasycené | 6,25 g |
–– polynenasycené | 1,25 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 55,70 g |
– cukry | 49,80 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuchyňsky upravení pstruzi | Pstruh | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
cca 15 cm 15 cm řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
300 ml 300 ml rybího vývaru nebo kuřecího vývaru | Vývar rybí | 300 ml |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
citrón | Citrón čerstvý | |
máslo | Máslo kravské | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská |