Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pstruh z Piemonte)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 332 kJ /
557 kcal
Bílkoviny9,78 g
– z toho živočišné bílkoviny7,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,68 g
Tuky24,42 g
– nasycené15,48 g
– nenasycené7,51 g
–– mononenasycené6,25 g
–– polynenasycené1,25 g
––– omega 30,30 g
Vláknina8,70 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy55,70 g
– cukry49,80 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuchyňsky upravení pstruzi Pstruh
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
cca 15 cm 15 cm řapíkatého celeru Celer řapíkatý
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
300 ml 300 ml rybího vývaru nebo kuřecího vývaru Vývar rybí 300 ml
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
šalvěj Šalvěj čerstvá
citrón Citrón čerstvý
máslo Máslo kravské
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.