Nutriční hodnoty (Falešný tvarohový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 521 kJ / 3 232 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,90 g |
Tuky | 77,83 g |
– nasycené | 38,76 g |
– nenasycené | 30,08 g |
–– mononenasycené | 25,11 g |
–– polynenasycené | 4,98 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 22,30 g |
Cholesterol | 1,00 g |
Sodík | 477 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 556,44 g |
– cukry | 283,48 g |
––– laktóza | 0,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
25 dkg 25 dkg hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
1 1 vařený strouhaný brambor | Brambor zimní | 50 g |
5 dkg 5 dkg cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
5 dkg 5 dkg másla | Máslo kravské | 50 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1/2 kg 1/2 kg vařených strouhaných brambor | Brambor zimní | 500 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
20 dkg 20 dkg cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
3 dkg 3 dkg hrozinek | Rozinky | 30 g |
kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
sníh ze 4 4 bílků | Vaječný bílek | 132 g |
1 díl 1 díl hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | |
1 díl 1 díl cukru krupice | Cukr bílý | |
1 díl 1 díl másla | Máslo kravské |