Nutriční hodnoty (Karamelové řezy II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 26 717 kJ / 6 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,50 g |
Tuky | 371,18 g |
– nasycené | 154,96 g |
– nenasycené | 200,25 g |
–– mononenasycené | 157,15 g |
–– polynenasycené | 43,10 g |
––– omega 3 | 11,08 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 1,41 g |
Sodík | 442 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 654,20 g |
– cukry | 263,50 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 hrnky 2 hrnky (250 ml) polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek vlažné vody | Voda | 250 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
3 lžíce 3 lžíce kakaa (i víc) | Kakao prášek | 75 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 Salko | Mléko kondenzované slazené | |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |